Всеки ден се добавят нови стоки!!!! Всички цени на сайта са в български лева с ДДС.
 
Марки
Категории
MP3/CD/DVD/MultimediaКамери/Парктроници/АвтоалармиУсилвателиБасовеВисокоговорителиЗвукочестотни процесориПредпазители / КондензаториКабели/Кабелни комплектиДомашно Аудио / PRO DJАксесоариWindow film (фолио)
 
Преносими високоговорители

HPG540BT / Caliber296.00лв.Описание на продукта

Информация
Спецификации
Полезни

HPG540BT

Portable Bluetooth speaker

 

Brand: Caliber
Product Code: HPG540BT

 

Описание:

Caliber HPG 540BT- BOLD е здрав преносим Bluetooth високоговорител. Сертифициран е по IPx5, което означава, че е устойчив, ако случайно бъде намокрен. Така че можете лесно да вземете високоговорителя на плажа, басейна или партито. С изходна мощност от 240 вата, високоговорителят може да бъде чут от голяма група хора както на закрито, така и на открито.

Bluetooth връзка- Високоговорителят се свързва с вашия смартфон, таблет или компютър чрез bluetooth, така че можете да пускате любимата си музика навсякъде. Bluetooth профилите - A2DP и AVRCP осигуряват добра връзка с вашето Bluetooth устройство, така че музиката ви да звучи ясно и отчетливо.

 

Сдвоете два високоговорителя за повече мощност. Благодарение на функцията True Wireless Stereo (TWS) можете да сдвоите два BOLD високоговорителя. Това ви позволява да се насладите на повече сила на звука и по-широк стерео звук. BOLD е идеален, ако правите по-голямо парти или с голяма група в парка или на плажа.

Допълнителен бас и осветление за настроение
Благодарение на пасивните високоговорители, BOLD е много подходящ за парти. Тези високоговорители ще изпомпват баса на любимите ви песни и ще накарат публиката да танцува на вашето парти. Ще продължиш ли до късните часове на вечерта?

След това създайте парти атмосфера и включете вграденото RGB LED осветление със специалния превключвател.
Искате ли да свържете устройство към високоговорителя по старомоден начин? След това използвайте 3,5 мм aux вход. Имате и възможност да свържете микрофон към 6,3 мм вход. Удобно, ако искате да разговаряте по време на парти или ако искате да го превърнете в караоке парти. BOLD има вградена акумулаторна батерия, която издържа до 6 часа. Специален Aux кабел и микро USB кабел за зареждане са включени стандартно с високоговорителя.

 

 

Всички наши продукти са чисто нови с 2г. гаранция и са внос от Холандия и САЩ.